top of page

OVER MIJ

U kunt bij mij terecht voor een eerlijk advies. Ik ben betrokken, recht door zee en oplossingsgericht: een typische Westfriese mentaliteit!

Op 8 februari 2008 ben ik beëdigd als advocaat en actief werkzaam als specialist op de volgende rechtsgebieden:

- Personen- en familierecht

- Jeugdrecht

- Slachtofferhulp zedenmisdrijven en huiselijk geweld

- Psychiatrisch Patiëntenrecht

Op het moment van beëdiging was ik ruim 5 jaar werkzaam geweest als secretaresse bij het Hoorns Advokatenkollektief: een kantoor met een sociaal gezicht. Het sociaal gezicht van het Hoorns Advokatenkollektief paste mij en ik hoefde dan ook niet lang na te denken om bij dit kantoor te blijven, nu als advocaat. Kort hierop mocht ik het kantoor voortzetten als (mede)eigenaar en gingen wij verder als WF Advocaten. Per 1 januari 2022 heb ik besloten zelfstandig door te gaan onder de naam Rechtstreeks Advocatuur. 

In mijn vrije tijd reisde ik altijd het liefst de wereld rond; van een juridische stage in Zuid Afrika tot een heerlijke zonvakantie in Suriname. Tegenwoordig blijf ik liever in het prachtige Westfriesland en plan ik graag een gezellig etentje of feestje met vrienden. Wandelen en hardlopen houdt mij in conditie, ik train graag weer voor hardloopevenementen zoals de jaarlijkse Dam tot Damloop. Zowel in mijn werk als in mijn vrije tijd houd ik mijn doel goed voor ogen en ga ik een uitdaging niet uit de weg.

Lidmaatschappen

- Aangesloten bij de stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZS)

- Aangesloten bij het piket Juridische Opvang van Slachtoffers van zedenmisdrijven.

- Aangesloten bij de Vereniging van Sociale Advocatuur Nederland (VSAN)

- Aangesloten bij de  Vereniging van Psychiatrisch Patiëntenrecht (VPAN)

mr-wagemaker.png

Neem direct contact met mij op!

bottom of page